Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση δεδομένων ροής.

Σύλλογος Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Νομού Κυκλάδων (Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ.)

1η Συνεδρίαση /31-03-2014 Δ.Σ. Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ

E-mail Εκτύπωση PDF

Θέμα 1: Συγκρότηση σε σώμα – Εκλογή προεδρείου

Τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και ώρα 09:00 πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων (πρώην) Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων (Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ.) με θέμα την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα και την εκλογή προεδρείου. Η πρόσκληση για την ανάδειξη του προεδρείου έγινε από τον πρώτο κατά σειρά εκλογής Οδυσσέα Ευθυμίου, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της διαδικασίας. Ο πρόεδρος αφού διαπίστωσε ότι υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία κάλεσε το σώμα να προχωρήσει στην εκλογική διαδικασία.

Με βάση τα αποτελέσματα η σύσταση του νέου Δ.Σ. είναι :
Πρόεδρος: Οδυσσέας Ευθυμίου
Αντιπροέδρος: Αθηνά Σαντοριναίου
Γενικός Γραμματέας: Θανάσης Δρόσος
Ταμίας: Δημήτρης Αλουμανής
Σύμβουλος τύπου και Δημοσίων Σχέσεων:  Γιώργος Παπαμανώλης
Μέλος: Κώστας Μουρσελάς
Μέλος: Γιάννης Λυκοσκούφης
Μέλος: Σατσάνης Πρόδρομος
Μέλος: Σιγάλας Γιάννης

Στη συνέχεια συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Σταθερή ημέρα και ώρα συνεδρίασης του Δ.Σ. του συλλόγου. Μετά από πρόταση του Θανάση Δρόσου αποφασίστηκε ομόφωνα η σύγκληση του Δ.Σ. κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 9 π.μ. σε χώρο που θα ορίζεται στη πρόσκληση. Το επόμενο Δ.Σ. ορίστηκε έκτακτα να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Απριλίου, στις 9 π.μ. στο κτίριο της Πλατείας Τσιροπινά. Τα θέματα θα οριστούν στην πρόσκληση που θα σταλεί.
2. Να διερευνηθεί η αλλαγή τράπεζας για το λογαριασμό του Συλλόγου, ζητώντας προσφορές από τις τρεις τράπεζες της Σύρου. Ενέργειες Δημήτρης Αλουμανής.
3. Να εξουσιοδοτηθεί η λογίστρια Τασία Πίσσα να αναλάβει να καταθέσει τη φορολογική δήλωση του Συλλόγου και ότι ενέργεια απαιτηθεί για αυτό (κλειδάριθμοι κλπ.)
4. Να γίνουν ενέργειες για την πραγματοποίηση σεμιναρίων του ΠΙΝΕΠ, ή της Εθν. Σχολής Δημ. Διοίκησης στη Σύρο για επιμόρφωση των υπαλλήλων του συλλόγου. Επαφή με Μαρία Ζωίδου. Ενέργειες Δημήτρης Αλουμανής, Γιάννης Σιγάλας.
5. Να εξεταστεί η οικ. ενίσχυση του συνάδελφου Ν. Τσιργιέλη.
6. Να προχωρήσουμε στη κατάθεση της τροποποίησης του καταστατικού, συμπεριλαμβάνοντας την επιστολική ψήφο
7. Να γίνουν ενέργειες για την επιστροφή της οικ. διευκόλυνσης προς τους συναδέλφους ΙΔΑΧ. Να γίνει επιστολή από Δημήτρη Αλουμανή.
8. Τέλος συζητήθηκαν θέματα για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου (τακτικές συναντήσεις του Δ.Σ.  με τα μέλη του συλλόγου, αύξηση επικοινωνίας με συναδέλφους των Περιφερειακών Ενοτήτων

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 09:34

Ευχαριστήριο επιστολή

E-mail Εκτύπωση PDF

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους  στις εκλογές της 19/3.

Η Επανεκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας με τον υψηλότερο αριθμό ψήφων για δεύτερη συνεχόμενη φορά αποτελεί μεγάλη τιμή  αλλά και υποχρέωση. 

Με συνέπεια, ήθος, ρεαλισμό, αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης  στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε, θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες στον σύλλογό μας με την ελπίδα πως δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας.

 

Με εκτίμηση

Ευθυμίου Οδυσσέας

Πρόσκληση για σύγκληση του 1ου Δ.Σ. του Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ. για την εκλογή νέου Προεδρείου

E-mail Εκτύπωση PDF

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 12-3-2014 και σύμφωνα με το άρθρο 24 του καταστατικού του Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ. παρακαλώ όλα τα νεοεκλεγέντα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ. να παραβρεθούν στον χώρο εξετάσεων υποψηφίων οδηγών της Δ/νσης Μεταφορών την 31-3-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:00 πμ προκειμένου να γίνει η εκλογή του νέου Προεδρείου και η παραλαβή από το απερχόμενο Δ.Σ. των σφραγίδων, του ταμείου, όλων των βιβλίων και όλου του αρχείου του Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ.

 

 

Η πρόσκληση σε μορφή PDF

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 13:42

Αποτελέσματα εκλογών της 12-4-2014

E-mail Εκτύπωση PDF

Δείτε Πρακτικό της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ψηφοφορίας για την ανάδειξη οργάνων διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων (Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ.) , που έλαβε χώρα στις 12 Μαρτίου 2014.

Θέμα: «Ενημέρωση για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΥΝΑΝΚ που διεξήχθη στις 19-02-2014 και τις αρχαιρεσίες του ΣΥΝΑΝΚ που θα διεξαχθούν στις 12-03-2014»

E-mail Εκτύπωση PDF

Συνάδελφοι

Στις  19-02-2014 πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΥΝΑΝΚ .Στην  Γενική αυτή συνέλευση κατατέθηκε  ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του ΣΥΝΑΝΚ , έγινε ενημέρωση- διαλογική συζήτηση και τέθηκε στο Σώμα για έγκριση.

Το Σώμα ενέκρινε τόσο τον Διοικητικό όσο και τον Οικονομικό Απολογισμό.

Ταυτόχρονα ορίστηκε ημερομηνία των Αρχαιρεσιών του ΣΥΝΑΝΚ η Τετάρτη 12 Μαρτίου του 2014 .

Το ηχητικό απόσπασμα της Γ.Σ στην έδρα (Σύρο) μπορείτε να ακούσετε για να πληροφορηθείτε για όλα τα παραπάνω αλλά και για όσα θέματα τέθηκαν από συναδέλφους στο κάτωθι Link .

Ευχαριστούμε ως Δ.Σ τους συναδέλφους που συμμετείχαν τόσο στην  έδρα όσο και στις Π.Ε και σε αυτήν την Γ.Σ

Καλούμε όλους σας να συμμετάσχετε στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του ΣΥΝΑΝΚ .

Σας καλούμε   να συμμετάσχετε όσο το δυνατόν περισσότεροι και να θέσετε υποψηφιότητα για την εκλογή σας ως μέλη του νέου Δ.Σ , ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία ή ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής .

 

Παραθέτουμε παρακάτω έντυπα αιτήσεων υποψηφιοτήτων  και σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να έχουν συμπληρωθεί με Fax στο 2281084124  (Υπόψη  Πολλάτου Φωτεινής και  Μενή Χαρούλας) και μετά να την αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην παρακάτω  Διεύθυνση:

 

ΠΡΟΣ:

Πολλάτου Φωτεινής

Μενή Χαρούλα

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων

Ερμούπολη, Σύρος

Τ.Κ. 84 100

(Για τις Εκλογές της 12ης Μαρτίου του 2014 του Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ.)

e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την 07η Μαρτίου 2014 ημέρα Παρασκευή  και ώρα 15:00 π.μ.

 

Όσοι από τους συναδέλφους δεν είναι μέλη του Συλλόγου και επιθυμούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, θα πρέπει να κάνουν αίτηση εγγραφής και να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την Παρασκευή 07 Μαρτίου 2012.

Υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων στις Εκλογές της Τετάρτης 12 Μαρτίου 2014

1.Έντυπο αίτησης για υποψηφιότητα στο Δ.Σ του ΣΥΝΑΝΚ

2. Έντυπο αίτησης για υποψηφιότητα στην Ομοσπονδία (ΟΣΥΑΠΕ)

3. Έντυπο αίτησης για υποψηφιότητα στο Δ.Σ του ΣΥΝΑΝΚ και στην Ομοσπονδία (ΟΣΥΑΠΕ)

4. Έντυπο αίτησης για υποψηφιότητα στην Ελεγκτική Επιτροπή

 

Συνάδελφοι . Η δύναμη του ΣΥΝΑΝΚ είστε εσείς . Στα δύσκολα θέματα  που αντιμετώπισε αυτό το  Δ.Σ  τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί μικρό ή μεγάλο χωρίς την δική σας συμμετοχή , χωρίς το δικό σας ενδιαφέρον , τους δικούς σας αγώνες και την δική σας ενεργοποίηση .

Με την  μαζική συμμετοχή σας ΚΑΙ στις αρχαιρεσίες  δίνετε την δύναμη στο νέο Δ.Σ του ΣΥΝΑΝΚ που θα προκύψει , προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες να  είναι πιο αποτελεσματικό και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατόν για εσάς τους ίδιους και  στέλνετε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο Σύλλογός σας είναι συνεχώς παρών  με  δύναμη και συνοχή .

Καλή σας  συμμετοχή – Καλά αποτελέσματα σε όλους – Δυνατός ΣΥΝΑΝΚ-Δυνατοί όλοι μας.

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΚ 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 22:56

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

You are here: Αρχική