Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση δεδομένων ροής.

Πρακτικά Γ.Σ.

Ανακοίνωση Υπάλληλων Περιφερειακής Ενότητας Πάρου

E-mail Εκτύπωση PDF

 

   

       Υπάλληλοι Περιφερειακής Ενότητας Πάρου  

       Παροικιά Πάρος            08/11/2012

 

                                                                                                   υπόψιν. κ. Γιολδάση Κωνσταντίνο

 

Οι υπάλληλοι της Π.Ε. Πάρου, οχτώ (8) σε αριθμό - έναντι των δεκατεσσάρων (14) υπαλλήλων που υπηρετούν σε αυτήν,  αφού συγκεντρώθηκαν την 11η ώρα της ημέρας Πέμπτης την 08/11/2012, αποφάσισαν συλλογικά τα κάτωθι :

 

·         Την στήριξη των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης του Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ. της 08/11/2012

 

·         Την άμεση εξαίρεση των υπαλλήλων των Περιφερειών από όσα αναφέρονται στις παραγράφους Ζ2 & Ζ4 του ψηφισθέντος την 07/11/2012 πολυνομοσχεδίου με τίτλο «ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2013-2016 – ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ Ν.4046/2012 ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2013-2016 » 

 

·         Την ανάγκη άμεσης κοινοποίησης από την πολιτική  ηγεσία της Π.Ν.Α. του συντασσόμενου οργανισμού αυτής ώστε να εξακριβωθεί ότι εξασφαλίζεται το σύνολο των θέσεων που κατέχουν οι υπάλληλοι της καθώς επίσης ότι δεν καταργείται κανένα Τμήμα ή Γραφείο σε καμιά Περιφερειακή Ενότητα.

 

·         Την ανάγκη συμπαράστασης της πολιτικής ηγεσίας στα δίκαια αιτήματα των υπαλλήλων της. Είναι αυτονόητο ότι αν αποδυναμωθεί και άλλο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου λόγω της αποψίλωσης των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την αποδυνάμωση του ρόλου της, ως παρουσιάζεται στο πολυνομοσχέδιο, θα οδηγηθεί  στην πράξη στην κατάργηση του θεσμού αυτής. Για το λόγο αυτό η ηγεσία πρέπει να προχωρήσει, ως έμπρακτη συμπαράσταση στα αιτήματά μας σε συνδυασμό με συντονισμένες κινήσεις με τα υπόλοιπα μέλη της ΕΝ.ΠΕ, στο κλείσιμο επ΄αόριστον των Υπηρεσιών της Περιφέρειας

 

·         Την ανάγκη καλλίτερης επικοινωνίας και συντονισμού του συνόλου των Π.Ε. της Π.Ν.Α. καθώς και των λοιπών Περιφερειών της Χώρας από το Δ.Σ. του Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ .

 

  

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2012 15:08

Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης και πρόσκληση προς Αιρετούς Περιφέρειας και ΜΜΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

Δείτε παρακάτω συνημμένα τo Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης και την Πρόσκληση προς Αιρετούς Περιφέρειας και ΜΜΕ για ενημέρωση.

1. Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης

2. Πρόσκληση προς Αιρετούς Περιφέρειας και ΜΜΕ για ενημέρωση.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011 14:56
You are here: Διοικητικό Συμβούλιο Πρακτικά Γ.Σ.