Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση δεδομένων ροής.

Νέα

Ενημερωτικό (Νο.10) ΟΣΥΝΑΕ Συνάντηση με Υπ. Εσωτ.

E-mail Εκτύπωση PDF

 Συσπείρωση Εργαζομένων

(Πανελλαδικό Δίκτυο Ενημέρωσης και Δράσης στις Ν.Α.)

 

Ενημερωτικό Νο.10

Την  Τρίτη 18 Νοεμβρίου έγινε συνάντηση του Δ.Σ. της ΟΣΥΝΑΕ με τον γ.γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Γεωργιάδη μετά από δική του πρόσκληση. Στη συνάντηση αυτή του τέθηκαν ξανά κάποια από τα βασικά ζητήματα λειτουργίας της Ομοσπονδίας ( υπογραφή συλλογικής σύμβασης, συνδικαλιστικές άδειες, γραφεία , αυτόματη παρακράτηση συνδικαλιστικών  εισφορών ) ,  τα βασικά οικονομικά μας αιτήματα ( επίδομα 550,00 για όλους στις Ν.Α. , εκλογικό επίδομα για όλους, έξοδα κίνησης ) και τέλος θεσμικά ζητήματα ( κατασκηνώσεις-παιδικοί σταθμοί , κώδικας Ν.Α. – διοικητική μεταρρύθμιση ). Στο τέλος βέβαια έγινε και ο απαραίτητος σχολιασμός για την οικ. κρίση, το πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων, τα φάρμακα κλπ. που ήταν αρκετά αποκαλυπτικός για τις προθέσεις της κυβέρνησης αλλά και για το μπάχαλο που επικρατεί.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 16 Ιανουάριος 2009 15:30 Περισσότερα...

Κατάλογος καταστημάτων Σύρου με έκπτωση αγορών υπέρ των υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ν.Κυκλάδων

E-mail Εκτύπωση PDF
Ερμούπολη 15-04-2005

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας παραθέτουμε παρακάτω το σύνολο των καταστημάτων που έχουν συμβληθεί με το Σύλλογο Υπαλλήλων της Ν.Α.Κ. κατόπιν πρωτοβουλίας του Δ.Σ. για παροχή έκπτωσης στα μέλη του συλλόγου με την απλή επίδειξη της κάρτας μέλους.

Την ανωτέρω κάρτα μπορείτε να αποκτήσετε με μία απλή προσκόμιση μίας αίτησης και μίας φωτογραφίας ταυτότητας στον Γραμματέα του Δ.Σ. Σατσάνη Πρόδρομο στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α.Κ..
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 16 Ιανουάριος 2009 16:34 Περισσότερα...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

You are here: Νέα