Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση δεδομένων ροής.

Ενημέρωση ΣΥΝΑΝΚ για νομοσχέδιο για ' Αξιολογήσεις' υπαλλήλων

E-mail Εκτύπωση PDF

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΝΚ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ» ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προτρέπει- παρακαλώντας, τις Διευθύνσεις Διοικητικού Προσωπικού να παρανομήσουν και να παραβλέψουν προθεσμίες και διαδικασίες για την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων μην προχωρώντας ως οφείλουν στην αξιολόγηση των υπαλλήλων για το έτος 2013 εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων από τον ισχύον Νομοθετικό πλαίσιο (Π.Δ. 318/1992) στην λογική ότι ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ κάποια στιγμή το νέο σχέδιο Νόμου που κατέθεσε .

Αυτό προκύπτει από την πρόσφατη εγκύκλιο (αριθμ. πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.32.8/476/οικ.1312/21-1-2014) του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με την οποία , ο υπογράφων Υπουργός, απαξιώνοντας τον ρόλο της Βουλής προεξοφλεί προτού καν παρουσιαστούν στην αρμόδια επιτροπή, την ψήφιση των σχετικών διατάξεων

Στο εξής μας προτρέπει με την ίδια λογική να μην εφαρμόζουμε πλέον τους ισχύοντες Νόμους αλλά τα προσχέδια άδικων Νόμων τα οποία σκοπεύει ο οποιοσδήποτε Υπουργός να κατεβάσει κάποια στιγμή προς ψήφιση .

Εξαιρετικός… (Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα καλύτερο από άλλο ένα πορφυρογέννητο ….πολιτικό σωτήρα)

Ας κρίνει ο καθένας και αυτόν τον ΥΠΟΥΡΓΟ για τις οδηγίες …. ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ .

Αλήθεια με τον Νόμο περί ευθύνης (ανευθυνότητας ) Υπουργών τι γίνεται ; Θα τον τροποποιήσετε /καταργήσετε;

Απομένει να δούμε την στάση που θα κρατήσουν και οι βουλευτές που ο κος Μητσοτάκης προφανώς θεωρεί περιττούς και δεδομένους μπροστά στο μεγαλείο του και τις εντολές της Τρόικας .

Από πλευράς μας θα προχωρήσουμε για την προστασία όλων των συναδέλφων μας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας και την ΑΔΕΔΥ σε όλες τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες

Καλούμε τους συναδέλφους μας , να προχωρήσουν στις νόμιμα προβλεπόμενες διαδικασίες για να είναι κατοχυρωμένοι απέναντι στις αυθαιρεσίες της Κυβέρνησης .

Καλούμε τέλος τους Βουλευτές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τουλάχιστον αυτή τη φορά να καταψηφίσουν τις διατάξεις του νέου νομοσχεδίου που πριμοδοτεί όπως συμπεραίνουμε από το περιεχόμενό του τις πολιτικές εξαρτήσεις, το χαφιεδισμό και παραλύουν τη Δημόσια Διοίκηση ενώ ταυτόχρονα οδηγούν πάλι εργαζομένους που αγωνίζονται να ζήσουν τις οικογένειές τους σε απολύσεις , με την κατάργηση πλήθος φορέων .


Για το Δ.Σ ΣΥΝΑΝΚ

You are here: Home