Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση δεδομένων ροής.

Τροποποίηση οργανισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

E-mail Εκτύπωση PDF

Σας κοινοποιούμε σχέδιο πρότασης για την τροποποίηση του Οργανισμού της Περιφέρειας και παρακαλούμε να μας κατατεθούν οι θέσεις - απόψεις σας το αργότερο μέχρι την Τρίτη 15-10-13Για το σχέδιο πατήστε εδώ.

Διευκρινίζουμε ότι αυτή είναι η  νέα πρόταση της Διοίκησης,  που αφορά το σύνολο του Οργανισμού (Οργανικές Μονάδες ,Αρμοδιότητες , Προσωπικό , Ορισμό Προϊσταμένων κ. τ .λ )  όπως μας κατατέθηκε επίσημα την Παρασκευή 11-10-2013  πάνω στην οποία θα τοποθετηθούμε με βάση τις πάγιες  θέσεις του Συλλόγου μας αλλά και τις προτάσεις που  έχουν κατατεθεί ή θα κατατεθούν από τους Συναδέλφους έως την ερχόμενη Τρίτη.


Σε κάθε περίπτωση θα  ενημερωθείτε  για την θέση μας απέναντι και  σε αυτήν την  επίσημη πλέον πρόταση της Διοίκησης.

Σας καταθέτουμε επίσης το ιστορικό  των προτάσεων που έχουμε καταθέσει  στην Επιτροπή του Οργανισμού της Περιφέρειας  και στα Π.Σ όταν συζητήθηκε το σχετικό θέμα. 
 
Σας καλούμε συνάδελφοι να μας αποστείλετε το δυνατόν συντομότερα τις δικές σας παρατηρήσεις προκειμένου μετά την μελέτη που θα κάνουμε και με τις δικές σας προτάσεις να καταθέσουμε τις τελικές αποφάσεις μας.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΝΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ Π.Σ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
 
You are here: Home