Σφάλμα
 • Σφάλμα κατά τη φόρτωση δεδομένων ροής.

Ενημερωτικό Νο 18

E-mail Εκτύπωση PDF


Συσπείρωση Εργαζομένων
( πανελλαδικό δίκτυο ενημέρωσης και δράσης στις Ν.Α.)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  Νο 18

Νόμιζα ότι 2,5 χρόνια τώρα τα είχα δει όλα μέσα σ' αυτή την Ομοσπονδία. Κι όμως στο τελευταίο Δ.Σ. της 16/12/09 πείστηκα ότι μπορώ να δω και χειρότερα. Εμφανίσθηκαν τα μέλη της ΠΑΣΚΕ ( αυτά που είχαν παραιτηθεί εδώ και δυο μήνες ) και είπαν ότι για το καλό της Ομοσπονδίας γυρίζουν στην θέση τους και στα αξιώματα τους!!!! Έτσι απλά , χωρίς καμιά διαδικασία και χωρίς να παίρνουν πίσω την άρση της εμπιστοσύνης από τον Πρόεδρο. Διαβάστε το χρονικό για να δείτε που έχουμε μπλέξει :
     

 • πρόεδρος : να δοθούν οι γραπτές παραιτήσεις για να προχωρήσουμε στη διαδικασία εκλογής γι κάλυψη των κενών θέσεων  του προεδρείου
 • Ζαβερδινός ( πασκε ) : δεν υπάρχει λόγος για γραπτές παραιτήσεις , έχει καταγραφεί η παραίτηση μας στα πρακτικά  ( μαγνητοφώνηση )
 • ΔΑΚΕ – ΠΑΜΕ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δέχτηκαν το λόγο των συναδέλφων και πρότειναν να περάσουμε στην διαδικασία εκλογής
 • Ζαβερδινός ( πασκε ) : η παράταξη μας για καλό της Ομοσπονδίας κι επειδή οι άλλες παρατάξεις δεν θέλουν να πάρουν μέρος στο προεδρείο δέχεται να επανέλθει στις θέσεις που κατείχε
 • έντονες διαμαρτυρίες όλων ότι αυτά δεν γίνονται , υπάρχουν διαδικασίες , αν θέλουν ας βάλουν υποψηφιότητα 
 • Νταής ( πασκε ) : να προχωρήσουμε στην εκλογή
 • πρόεδρος : ξεκίνησε την διαδικασία , δεν υπήρχαν υποψηφιότητες για τις κενές θέσεις και σύμφωνα με τους νόμους η Ομοσπονδία θα συνεχίσει με Πρόεδρο – Αντιπρόεδρο και την συνεδρίαση του Δ.Σ.
 • Ζαβερδινός ( πασκε ) : εμείς δηλώνουμε ότι αφού  δεν υπάρχουν γραπτές παραιτήσεις είναι σαν να μην έγιναν ποτέ και επανερχόμαστε κανονικά   στις θέσεις μας
 • ένταση και διαμαρτυρίες από όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις για την αναίρεση του λόγου τους μέσα σε δυο ώρες   και απαίτηση να μην γίνει δεκτό
 • μπήκαν σε ψηφοφορία 2 προτάσεις : 1η Ρέλλιας ( αφού δεν υπάρχουν παραιτήσεις να συνεχίσουμε κανονικά ) , 2η  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ : υπάρχουν παραιτήσεις καταγεγραμμένες , προχωράμε κανονικά με πρόεδρο- αντιπρόεδρο εκτός κι αν κάποιος ξαναβάζει θέμα εκλογής. Την 1η πρόταση ψήφισαν 6 ( 5 ΠΑΣΚΕ + Ρέλλιας ) , την 2η ψήφισαν 5 (  3 ΔΑΚΕ – 1 ΠΑΜΕ – 1 ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ) , έλειπαν από την συνεδρίαση 1 ΠΑΣΚΕ και 1 ΠΑΜΕ.
 • Παραίτηση Β.Δόση ( ΔΑΚΕ ) από την θέση του αντιπροέδρου σαν αντίδραση στα καραγκιοζιλίκια ( θα την στείλει γραπτή είπε !!! ).

Αυτά εν συντομία , έγιναν πολλές διακοπές και αρκετή ένταση , αντεγκλήσεις κλπ αφού αυτά που ζήσαμε ήταν πρωτάκουστα. Ο Ρέλλιας νιώθει δικαιωμένος μεν αφού δεν τον έριξαν κι επέστρεψαν χωρίς να πάρουν τίποτα , ο ίδιος όμως έπαιξε άσχημο ρόλο στην διαδικασία κοιτάζοντας  μόνο την προσωπική του ικανοποίηση και όχι την ουσιαστική λειτουργία της Ομοσπονδίας. 6 μήνες χαμένοι με ευθύνη τους , όλης της ΠΑΣΚΕ , για τα παιχνιδάκια τους σε βάρος των εργαζομένων. Εγώ τους δήλωσα ότι δεν αναγνωρίζω αυτή την διαδικασία   , ούτε τους μη εκλεγμένους στις κενές θέσεις , τα κληρονομικά δικαιώματα δεν ισχύουν πια. Τι άλλο να πω ρε παιδιά ? Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ξεφωνείστε τους  με κάθε τρόπο, ενημερώστε τον κόσμο , ακόμη και τους ψηφοφόρους τους ότι οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Και μετά συνέχισαν σαν να μην τρέχει τίποτα, όρισαν και υπεύθυνο site!!!!!                                                             

                                                                                  Γιώργος  Τζαφέρης , 17/12/09

You are here: Ο.Σ.Υ.Ν.Α.Ε. Ενημερωτικό Νο 18