Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση δεδομένων ροής.

Υπόμνημα

E-mail Εκτύπωση PDF

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Σας αποστέλλουμε υπόμνημα αιτημάτων του Συντονιστικού Σωματείων &  Συνδικαλιστών στον Ν. Κυκλάδων  προκειμένου, αφενός να ενημερωθείτε για αυτά (αφορούν αιτήματα που έγκειται   στην ιδιαιτερότητα του νησιωτικού χώρου ως χώρου εργασίας και διαβίωσης των συναδέλφων), αφετέρου να καλύψετε το σύλλογο μας σε περίπτωση απόφασης του Δ.Σ. για προσφυγή σε απεργιακές κινητοποιήσεις στις 29-30 Δεκ. 2008 με τα ανωτέρω αιτήματα.

Η διαπίστωση από όλους μας, της υποβάθμισης του ρόλου και της προσφοράς των εργαζομένων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων από την κάθε κυβέρνηση συνεχίζετε και επιτείνεται διαρκώς, όπως φαίνεται και από την πρόσφατη απόφαση παροχής ενιαίου επιδόματος 550 ευρώ έστω και με δόσεις στους εργαζομένους των Περιφερειών πέραν των αναφερόμενων στο υπόμνημα που σας επισυνάπτουμε.

 

Κατά την άποψη μας μόνη λύση οι κινητοποιήσεις, και μάλιστα εκείνες που θα δημιουργήσουν πραγματικό πρόβλημα, όπως στην παρούσα φάση το κλείσιμο στο τέλος του μήνα των οικονομικών υπηρεσιών των Ν.Α. που σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθυνες για την προώθηση αιτημάτων πληρωμής για τα έργα της κάθε Νομαρχίας που συμμετέχουν στον στόχο της απορρόφησης κονδυλίων (ξέρετε τι σημαίνει πολιτικά αυτό για νομάρχες και Περιφερειάρχες.

 

Υπάρχοντος πλέον κοινού διεκδικούμενου στόχου (ενός επιδόματος που και εμείς διεκδικούσαμε) αν και δεν πρέπει να θεωρείται αυτό ως έσχατο πρόβλημα (υπάρχουν και τόσα άλλα όπως υποστελέχωση, έξοδα μετακίνησης, κ.α.) για προσφυγή σε κινητοποιήσεις, θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις από όλους με παράλληλη σωστή ενημέρωση των μελών μας.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                         

 Ο Υπεύθυνος τύπου και

Δημοσίων σχέσεων

 

 

Μαντζιβής Σταύρος                                                                  Βούρος Παναγιώτης

 

You are here: Πλαίσιο Αιτημάτων Υπόμνημα